Facebook Pixel
Alis Integrationsland

Coronavirus gør ikkevestlige arbejdsløse

Alis Integrationsland
Alis Integrationsland
Allerede ved coronakrisens begyndelse advarede Rasmus Brygger – stifter af Videnscenter for Integration – om, at coronakrisen ville sparke integrationen årtier tilbage.

I sit indlæg i Ekstra Bladet fastslog Rasmus for nyligt, at flere ledige indvandrere ikke blot vil skade samfundsøkonomien, men også føre til problemer såsom stigende isolation, mangel på danskkundskaber og manglende tilegnelse af danske værdier. Han opfordrede derfor til at fokusere mere på, hvordan man kan afbøde stigende ledighed blandt indvandrere og fastholde flest mulige i job. 



Undertegnede, Ali Aminali har taget denne opfordring op og inviteret Rasmus Brygger i det virtuelle studie, så han selv kan sætte lidt flere ord på sine bekymringer. Han får selskab af ingen ringere end Cecilla Lonning-skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmesteren i Københavns kommune samt Niels Jespersen, klummeskribent, spinatfulg og socialdemokrat. I en times tid reflekterer vi sammen over, hvor stort et problem det i virkeligheden er, og hvad der kan gøres, så det ikke ender, som Rasmus forudser.

Alis Integrationsland er støttet af Unitos

(foto: Emma Sejersen)
Alis Integrationsland
Spelar inte