Facebook Pixel
Cappuzine

Jakso 61: Haastattelussa Roosa Jalonen

Cappuzine
Cappuzine
CAPPUZINEN JOULUSPESIAALI

Disneyllä on Samu Sirkan joulutervehdys, Kirkolla on Kauneimmat joululaulut - ja Cappuzinella on Roosa Jalosen haastattelu!

Cappuzinen jouluisa spesiaali aloittaa nyt ihan viimeistään ja kunnolla jaksosarjan, missä haastatellaan ulkomailla uraa luovia suomalaisia kahviosaajia!

Roosa Jalonen on Lontoossa kahviuransa tehnyt paahtaja ja tuotantopäällikkö, jonka työpaikkoihin lukeutuvat jo lähes legendaariset Kiss The Hippo ja Workshop, sekä hänen nykyinen ammatillinen kotinsa, The Gentlemen Baristas.

Roosa on muuten myös Suomen Cup Tasters -mestari vuosimallia 2018, sekä Q Arabica Grader!

Tässä Cappuzinen haastattelussa puhutaan muun muassa Suomen ja Englannin kahvikulttuurien eroista, Roosan ammatillisesta matkasta Sis. Delin baristasta lontoolaisten paahtimoiden paahdinten äärelle, sekä hänen kokemuksistaan naisena miesvaltaisella alalla.

Tämä haastattelu on niin sanotusti "long overdue". Olemme yrittäneet saada tätä keskustelua toteutettua Roosan Suomen reissuilla nyt ainakin parin vuoden ajan. Iso kiitos Roosalle kun järjestit meille aikaa kalenteriisi!

Cappuzine on podcast kahvista ja kahvikulttuurista. Juontajina toimivat erikoiskahvin erikoiset ammattilaiset Jarno Peräkylä ja Samuli Parkkinen.
Cappuzine
Spelar inte