Facebook Pixel
De 169 piger

De 169 piger

De 169 piger

Om De 169 piger

En helt tilfældig chat mellem 16-årige Anna og en fyr, hun ikke kender, er starten på det hele. Han skal vise sig at blive Danmarks største serieafpresser, mens hendes råb om hjælp vil blive afvist af politiet.
Først er han er sød og roser Annas udseende. Tonen er flirtende. Lige indtil hun sender ham det første undertøjsbillede. Så skifter stemningen totalt. I stedet for at give hende komplimenter, begynder manden at afpresse hende til at sende flere, og mere grænseoverskridende, billeder af sige selv.
Han truer hende. Hvis ikke hun adlyder hans krav, så vil han dele det billede, han allerede har af hende, på nettet. Anna går i panik, og sender ham flere billeder. Men det afføder bare nye krav fra afpresseren. Hun er fanget i hans spind. Og det kommer til at vare flere år.
Anna er den første af 169 piger ned til 11-års alderen, som bliver jagtet af den samme gerningsmand, som forsøger at tvinge dem til at sende ydmygende billeder og videoer til ham. Men selvom de mange andre piger melder afpresseren til Politiet, ender der med at gå tre år, før de får ham stoppet. Og i mellemtiden bliver mandens metoder og krav mere og mere systematiske og brutale.

Avsnitt

Spelar inte