Facebook Pixel
Doktor Fives podcast

#6 Samtale med mental trener og PT Anne Carlsen

Doktor Fives podcast
Doktor Fives podcast

Anne har siste årene brukt sin kunnskap som tidligere kronisk smertepasient, sammen med utdanning som PT, mentaltrener og kostholdsveileder til å hjelpe andre mennesker med nevroplastiske lidelser. Hun har tatt flere kurs om nevroplastiske lidelser og dette har nå blitt noe hun i dag brenner veldig for å formidle kunnskap om.


Anne har kjent på kroppen hvordan det er å ha en stigmatiserende diagnose som fibromyalgi, hun har stått alene med mye lidelse og følt at hun ikke har fått hjelp av det offentlige helsevesenet. Hun forteller dessverre også i denne episoden om noen triste møter med enkeltpersoner i helsevesenet. Men med kunnskap om smerte og nevroplastisitet klarte hun å snu sin hverdag og lever i dag et meningsfullt liv uten kronisk smerte.


Følg meg gjerne på

Doktor Laila Five (@doktorfive) • Instagram-bilder og -videoer

Smerte | Doktorfive

lailafive (@doktorfive) | TikTok

mail: laila@doktorfive.com


Disclamer: innholdet i podcasten er ment som generell helseopplysning og erstatter ikke medisinske råd eller behandling. Har du spørsmål om din medisinske tilstand må du kontakte egen lege. Selv om mange alvorlige symptomer som deles i denne podcasten er nevroplastiske, så bør annen fysisk sykdom alltid utelukkes av lege, før legen din kan vurdere om tilstanden er nevroplastisk


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Doktor Fives podcast
Spelar inte