Facebook Pixel
Frilanslivet

167: ENK vs. AS med Hanna og Christina

Frilanslivet
Frilanslivet
Annonsørinnhold: Christina etablerte AS i 2017 etter å ha frilanset med ENK i mer enn ti år. Hanna har nylig valgt å gjøre det samme. I episoden forteller vi hvorfor!

Men selv om vi har valgt AS som selskapsform betyr det ikke at det er den beste løsningen for alle. Men det blir man ofte fortalt, at AS er tryggest, det er best! Men vi kommer frem til at det ikke er så sort-hvitt og at det er flere forhold å vurdere før du velger AS.

Du vil høre oss veie ENK og AS frem og tilbake, vi forteller hvorfor vi har etablert Frilanslivet AS sammen utover AS’ene vi selv eier 100%, som vi har ansatt oss selv i. Vi snakker om hvor mye det koster hver måned og deler flere triks og noen skikkelig gode råd - som vi har lært oss underveis!

Samtale mellom Hanna og Christina.

Denne episoden er laget i samarbeid med vår annonsør Folio. Folio er en banktjeneste som slår sammen bank og regnskap, så du sparer tid. I nettbanken så lagrer Folio informasjonen om dine kjøp og inntekter slik at du kan sende ditt fiks ferdig bokførte regnskap fra Folio rett inn i ditt regnskaps­system, eller til en regnskaps­fører.

Foto: Sara Angelica Spilling
Frilanslivet
Spelar inte