Facebook Pixel
Frokost for hjernen

Røverhistorier – fantastiske og forferdelige historier fra innsida med Mina Hadjian og Martine Rand

Frokost for hjernen
Frokost for hjernen

– Det oppstår noe helt spesielt når hardbarka kriminelle forteller åpent om følelser og erfaringer. Historiene kan også si mye om oss mennesker, hvor forskjellige og hvor like vi kan være, og hvor mye grusomt man kan oppleve og likevel overleve.

Møt Mina Hadjian og Martine Rand – folka bak Røverradioen – i samtale med forlagssjef Jan Swensson.

– Helt siden første gang vi gikk gjennom fengselsporten for å lage radio våren 2014, gjennom alle de låste dørene, og inn til menneskene som sitter der, har vi vært fanget av historiene deres. Fellesnevner for disse historiene er at de er ekstreme, på godt og vondt, og at de stort sett er utilgjengelige for resten av befolkningen. De illustrerer hvilke deler av samfunnet som ikke fungerer, hva som kan skje med dem som faller utafor, og hvordan de blir behandlet av rettssystemet.

«Røver» er tittelen som de som sitter i fengsel får når de får jobb i RøverRadion. Det er disse menneskene denne boka handler om.  Røverne har mye på hjertet, og de gir både rystende og rørende innblikk i en lukket verden. Med Røverhistorier får du et lite innblikk i Røvernes samfunn.

Tune in!

I lydboka Røverhistorier møter du også flere av røverne. Den kan du laste ned her

Frokost for hjernen
Spelar inte