Facebook Pixel
Grønne Ambitioner

16 Madspild som forretningsgreb med Kirsten Secher Villumsen fra Sinatur Skarrildshus

Grønne Ambitioner
Grønne Ambitioner

I episoden møder du Kirsten Secher Villumsen, direktør i Sinatur Hotel og Konference Skarrildshus. Den opmærksomme lytter vil bemærke at jeg har snakket med Sinatur kæden før, da jeg i afsnit 5 besøgte deres Harildskær hotel omkring vejle.

I episoden her dykker jeg dog mere ned i hvordan Kirsten og Sinatur Hotel og Konference arbejder med mad og madspild, der er en stor del af hotelkædens bæredygtighedsfokus. Men for Sinatur hotellerne er bæredygtighed ikke helt nyt, da de har haft gang i rejsen mod at drive en bæredygtigt hotel længe. Kæden af hoteller er den første af sin slags der er blevet B-corp certificerede. En ambitiøs 360 graders certificering for at drive ansvarlig virksomhed. B-corp står for benifit corporation.

I en serie på fem episoder, er jeg gået sammen med foreningen, inspirationshus og levende showroom med co-work Bæredygtig Herning.  Bæredygtig Herning er et enormt spændende initiativ der forsøger at koble både virksomheder, uddannelser, iværksættere, borgere og det kommunale i et stærkt netværk der understøtter den bæredygtige udvikling i Herning.

Derfor er det spændende at dykke ned i hvordan virksomhederne i denne SMV venlige kommune, faktisk arbejder med den bæredygtige udvikling og hvad der driver dem i den grønne omstilling.

Gæst: Kirsten Secher Villumsen

Vært: August Septimius Krogh

Producer: Anette Hallstrøm

Grønne Ambitioner
Spelar inte