Facebook Pixel
Heads Up!

Heads Up!

21 avsnitt
Vetenskap

Heads Up!

21 avsnitt
Vetenskap

Om Heads Up!

Ved du godt, hvor mange fede ting, din krop og hjerne kan? Mange af os er bedst til at finde fejl ved vores kroppe – særligt hvis vi er unge. Vi er for tynde eller for tykke, vores numser er for aflange, vi tænder på de forkerte, vores bryster er for spidse eller vores overarme for splejsede. Vores hjerner bliver stressede og er aldrig helt skarpe nok til at brillere så meget, som vi gerne vil. Men hvis vi dropper stressen over, hvordan vi bør se ud og performe, kan vi blive helt mind blown over alt det, krop og hjerne faktisk kan og gør – og blive bedre til at snakke om det end skamme os.
I denne podcastserie har de to videnskabsjournalister Maja og Jens allieret sig med et ungt, spørgelystent panel. I hvert afsnit kaster Heads Up!-panelet sig over at undersøge et nyt aspekt ved krop og hjerne, som de synes er farligt, fascinerende eller fantastisk. Og de sender Maja og Jens ud for at teste det på egen krop.

Heads Up!-panelet er: Viktor, Rose, Emily, Tobias, Louise, Kirstine, August, Asta, Signe, Rouliana, Lisa, Jakob, Kristian og Olivia
Værterne er: Maja Jensen og Jens Renner

Podcasten er produceret af produktionsselskabet Videnslyd for Folkeuniversitetet

Avsnitt

Spelar inte