Facebook Pixel
HealthTalk-podcasten

HealthTalk-podcasten

HealthTalk-podcasten

Om HealthTalk-podcasten

Denne helsepodcasten er en engasjerende og informativ podcast som utforsker og belyser en rekke emner om helse, sykdommer, medisiner, legemidler og helsepolitikk.

Hver episode tar opp spennende og relevante temaer som dekker alt fra fysisk helse og mental helse, forebyggende medisin, kroniske lidelser og mye mer. Vi dekker sykdommer som blant andre kreft, MS, immunologi, nevrologi, Alzheimers, hodepine, diabetes, fedme, astma, hjerte-kar og sjeldne sykdommer. Gjennom engasjerende samtaler og intervjuer utforsker programlederne de nyeste forskningsfunnene, behandlingsmuligheter, medisinske nyheter og trender, og de tar også opp viktige helsepolitiske temaer som er viktige for leger, sykepleiere, helsepersonell, pasienter og de pårørende - og alle som vil holde seg opptatt om helse og medisiner i Norge. 

Uansett om du er en helsebevisst person, en medisinsk fagperson, pasient eller bare nysgjerrig på å lære mer om helse, sykdommer, behandlinger, legemidler og helsepolitikk, vil denne helsepodcasten gi deg verdifull innsikt og praktisk kunnskap. Abonner på podcasten om helse i dag, og bli med inn i en spennende verden om helse, sykdommer, helseteknologi og helsepolitikk!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Avsnitt

2023

Spelar inte