Facebook Pixel
Huffagjengen - Barnas favoritt

Huffagjengen - Barnas favoritt

Huffagjengen - Barnas favoritt

Om Huffagjengen - Barnas favoritt

Lydbøker om barnefavoritten Huffagjengen!
Egner seg for godt for barn i alderen 4-8 år.

Her kan du la barna drømme seg bort med spennende lydbøker om Huffagjengen, og alt det magiske de opplever i sin hverdag.

Bakteppe for historiene:

Heksen Huffa Spraglekatt og Trollmannen Kadobris den mektige har dratt til Hufferdalen og startet barnehage. I Trollskogen (skogen i barnehagen) har de plassert ut en heksegryte som de fyller med barnesnørr . De trenger dette for å holde seg unge og sterke skjønner du. Denne heksegryten fungerer også som en portal mellom deres hjem på Trollfjell og menneskeverden i Hufferdalen. Så da kan du jo tenke deg hva som kan komme gjennom den (grøss og gru). Uansett, de klarer ikke å fylle denne gryten alene og det hele må være strengt hemmelig for at ingen skal finne heksegryten og avsløre at barnehagen egentlig drives som en snørrfabrikk for en heks og en trollmann. Det er her Huffagjengen kommer inn. Selv om det skjer mye magisk og rart i barnehagen er denne tøffe og kule gjengen de eneste som vet om denne hemmeligheten. Slik må det nesten fortsette og være… hvis de ikke blir avslørt da.

Denne serien er laget for store og små. Men vi tenker at Huffahjengen passer best for barn barn i alderen 4 – 8 år. Når det er sagt så har vi laget historiene slik at selv du som voksen skal finne humor og glede i å lytte til dette sammen med barna dine.

Avsnitt

2023

Spelar inte