Facebook Pixel
Ihmiskoodi-podcast

Ihmiskoodi-podcast

Ihmiskoodi-podcast

Om Ihmiskoodi-podcast

Ihmiskoodi-podcast käsittelee laajasti aiheita hyvinvoinnin ja harjoittelun ympäriltä; miten uni liittyy hyvinvointiin, mitkä tekijät vaikuttavat motivaatioon, kuinka tavoitteet kannattaa asettaa, kuinka onnistua painonpudotuksessa tai lihasmassan kasvattamisessa. Tule mukaan purkamaan Ihmiskoodia ja opi samalla ymmärtämään itseäsi paremmin!

Ohjelman isäntänä toimii hyvinvointialan yrittäjä Mikko Paunonen. Koulutustaustana Mikolta löytyy mm. urheiluhierojan ja sertifioidun personal trainerin tutkinnot. Näiden lisäksi Mikon opiskelukaari on kulkenut seikkaillessa jo kymmenen vuoden ajan Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Keski-Euroopassa, missä hän on opiskellut ravitsemusta, kinesiologiaa, biomekaniikkaa, voimavalmennusta, funktionaalista ravitsemusta, sekä holistista elämäntaitovalmentamista (holistic lifestyle coach). Tällä hetkellä Mikko opiskelee Yhdysvalloissa neurotieteitä, psyykkistä valmennusta ja urheiluneurologiaa sekä syventävää harjoittelun ohjelmointia ja voimavalmennusta.

Maallikon näkökulmaa käsiteltäviin aiheisiin tuo podcastin tuottaja Antti Peltola. Antti on ammatiltaan ensihoitaja ja taustaltaan entinen aktiiviuimari.

Avsnitt

2023

Spelar inte