Facebook Pixel
Kätilön kahvitunti

K3J6 Seksuaalisuus, seksi ja ehkäisy synnytyksen jälkeen

Kätilön kahvitunti
Kätilön kahvitunti

Tässä jaksossa keskustelemme synnytyksen jälkeisestä seksuaalisuudesta, seksistä ja ehkäisystä kätilö Mari Päiväniemen kanssa, joka on myös mm. seksuaaliterapeutti ja ehkäisyneuvoja. Mitä seksuaalisuus on? Apua, pitääkö seksi unohtaa synnytyksen jälkeen ikuisiksi ajoiksi? Pimppi repesi, nautinko enää koskaan seksistä? Milloin saa harrastaa seksiä synnytyksen jälkeen? Mitä seksi oikeastaan on? Voiko seksiä harrastaa samassa huoneessa vauvan kanssa? Entä milloin voi palata omien seksifetissien pariin? Etsitään myös yhdessä sopivaa ehkäisyä mikäli raskaus ei ole toiveissa heti edellisen jälkeen. Tämä jakso on tuotettu yhteistyössä Naisten Aavan kanssa. Marin löydät täältä. 

Kätilön kahvitunnilla keskustellaan rennosti mutta rohkeasti naisen  elämänkaaren eri vaiheista: lisääntymisterveydestä, hedelmällisyydestä,  lapsettomuudesta, raskaudesta, synnytyksestä ja vanhemmuudesta.  Keskustelemme myös seksistä ja seksuaalisuudesta sekä arkaluontoisista  asioista ja tabuista. 1.kauden aiheena oli synnytys ja 2. kaudella  keskustelimme raskaudesta. Kolmas kausi on aiheesta lapsivuodeaika. Kolmannella kaudella mukana ovat Naisten Aava, Pikkujätti sekä If vakuutusyhtiö.

Seuraathan meitä myös instassa nimellä @katilonkahvitunti.  Podcastin takana ovat kätilöt Heidi Eloranta ja Ulla Karhu. Podcastin musiikki www.zapsplat.com.



Kätilön kahvitunti
Spelar inte