Facebook Pixel
Kryptopodi

Bitcoin ETF-spesiaali | Pessi Peura ja Private Banking | #Kryptopodi 20

Kryptopodi
Kryptopodi

Kaupankäynti ensimmäisellä bitcoinin arvonkehitykseen sidotulla ETF-rahastolla alkoi Yhdysvalloissa 19.10. ja päivää myöhemmin nähtiin bitcoinin uusi hintaennätys. Rahaston vastaanotto markkinoilla ylitti monien odotukset, sillä kyseessä oli historian toiseksi suurin ETF-julkaisu ensimmäisen päivän vaihdon perusteella. ETF-Spesiaalissa Coinmotionin Private Banking tiimin Pessi, Tuomas ja Sami käyvät läpi bitcoin ETF-rahastojen kehitystä, vaikutuksia markkinaan ja tulevaisuudennäkymiä. Tämän katsottuasi tiedät muun muassa mitä eroa on futuuripohjaisella ETF-rahastolla ja Spot ETF-rahastolla ja rahastoista ja niiden markkinavaikutuksista on sijoittajan hyvä tietää.

#Kryptopodi⁠⁠ on suomalainen keskusteluohjelma, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita kryptoalasta ja sen trendeistä.

–––––––––––––––––––––––––

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on perustettu 2012. Olemme Suomen Finanssivalvonnan lisensoima ja toimintaamme luottaa yli 100 000 asiakasta.

Rekisteröidy asiakkaaksi: https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

Tutustu Coinmotion Wealth -palveluun: https://wealth.coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Sosiaalinen media

Twitter: https://twitter.com/coinmotion TikTok: https://tiktok.com/@coinmotion Facebook: https://facebook.com/coinmotion Instagram: https://instagram.com/coinmotion LinkedIn: https://linkedin.com/company/coinmotion Blogi: https://coinmotion.com/fi/blog Sivusto: https://coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Vastuuvapauslauseke: Videolla esitetyt mielipiteet ovat esiintyjien omia, eikä niitä voida pitää Coinmotionin virallisina kantoina. Video on tehty opetustarkoituksessa. Mainitut tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esitettyjä tietoja ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi tai sijoitusneuvonnaksi.

Kryptopodi
Spelar inte