Facebook Pixel
Moviebox

Dommedag Down Under

Moviebox
Moviebox

50 episoder! Det lyder jo helt absurd, men siden vi søsatte Moviebox tilbage i 2019, har vi nu optaget 50 originale episoder. Der skulle åbenbart 50 forsøg til, inden vi fik booket billetter til en af de helt store Moviebox-nationer: Australien! For Australien har nemlig en blomstrende filmindustri, der med sin helt egen genre (Ozploitation) har givet verden et væld af VHS-klassikere op gennem tiden. Film, der passer utroligt godt til Moviebox, hvilket denne episode afslører.

Bruce Paridon lægger ud med en "hyggelig" weekendtur ud i outback'en med 'Long Weekend', hvor et kærestepar finder ud af, at man ikke skal undervurdere den australske natur. Bruce Lahey introducerer os til hans helt særlig ven 'Patrick', der kan få ting til af flytte sig med tankerne. Og Bruce Hasselbalch runder tingene af med en omgang alkoholiseret paranoia i den skumle 'Wake in Fright' aka. 'Outback'.

Det sjove ved netop disse tre film er, at de så tydeligt illustrerer, at grænsen mellem skraldet B-film og rå arthouse næsten ikke findes i Australien, men det kan du høre meget mere om i episoden. Rigtig god fornøjelse og husk: Spol altid episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen,
Bruce, Bruce, Bruce & Bruce

Moviebox
Spelar inte