Facebook Pixel
Moviebox

Moviebox går i krig

Moviebox
Moviebox

Så er det sgu nu! På med dine stribede Adidas. Stop lejekortet i bæltetasken. Hop op på BMX'en. Og så gi' den fuld gas, når du nu blæser ned mod din lokale videobiks, for Moviebox er tilbage med et helt nyt afsnit af en helt ny sæson - og bare rolig - der er nok til alle.

Det er altid godt at være tilbage med en dugfrisk sæson, men det føles ekstra godt denne gang, for vi har været gennem en hel serie af forsinkelser. Verden kan være et hårdt sted, men når livet giver dig citroner, så kast dem i skralderen og smid en VHS i videomaskinen, for nu er det satme tid til MOVIEBOX!

I første episode tropper Ask, Sonny og Niels op i fuld camouflage, for de er klar til at tage med jer i krig. En opgave som Ask og Niels i hvert fald har haft det sjovt med. Sonny? Ik' så meget. Sammen har de skabt en virkelig klassisk filmaften, der dufter langt væk af Kim's Bølgechips (med den klassiske kyllingesmag) og Faxe Kondi.

Ask inviterer dig med til Filippinerne, når han stilsikkert lægger ud med 'Double Target' fra 1987. Men ingen film er så festlig, at Sonny ikke kan suge al livsglæde ud af TV-stuen med aftenens anden film - den russiske VHS-manddomsprøve 'Come and See' fra 1985. Til gengæld sørger Niels (og Oliver Reed) som altid for, at du går hjem i højt humør takket være 'Rage to Kill' fra 1987.

Alt i alt en bundsolid start på vores femte sæson. Her fra bliver det kun værre... eller bedre, afhængigt af din glæde for B-film. Rigtig god fornøjelse og husk: Altid spol episoden tilbage, når du har lyttet færdigt!

Med venlig hilsen, Ask, Sonny, Niels & Casper

Moviebox
Spelar inte