Facebook Pixel
Ophelia Invest Talks

#190 INTERVIEW: Har du styr på, hvem der arver efter dig? (22.12.21)

Ophelia Invest Talks
Ophelia Invest Talks

Har du styr på dit testamente? Og ved du, hvad en fremtidsfuldmagt er? Mange af os har enten ikke skænket det en tanke eller blot ikke fået gjort noget ved det endnu. I denne episode finder vi blandt andet ud af, for hvem det er vigtigt at oprette et testamente og/eller en fremtidsfuldmagt, hvad de typiske faldgruber er og hvordan vi kan sikre os, at vores ønsker bliver bliver hørt og mødt.

Vi har taget en snak med Sophie Emilie Lindenstjerne, CEO og founder af Milaw Advokater, der er specialister inden for børneretten, familieretten og arveretten. Hun gør os klogere på feltet og klæder os på til at træffe de rette valg, når det kommer til arv, testamenter og fremtidsfuldmagter.

Denne episode er sponsoreret af Abate, et nyt, skandinavisk sengetøjs brand til alle, der går op i kvalitet, bæredygtighed og nordisk minimalisme. Brug koden Ophelia og få 15% rabat. https://abatehome.dk/

Planlagt, optaget og udgivet af Sarah Ophelia Møss, ejer af Ophelia Invest og Forlaget Penge. Redigeret af Streamline Media.

Udover denne podcast kan du følge aktiviteterne i Ophelia Invest og lære at investere sammen med os her:

Ophelia Invest Talks
Spelar inte