Facebook Pixel
Ostan Asuntoja Podcast

Kassavirta ei ole tärkeä asuntosijoittajalle - vai onko? - Tiistaiaudio #203

Ostan Asuntoja Podcast
Ostan Asuntoja Podcast

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -ekirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupasta, Adlibriksestä ja booky.fi:stä ja kovakantinen kirjan nettisivuilta.

Kassavirran tärkeys, isossa kuvassa ihan sama, mistä se kassavirta tulee, kunhan sitä riittävästi tulee, perustuu siihen oppiin, että pitkäjänteisen asuntosijoittajan pitää rakentaa toimintansa siten, että ihan mitä tahansa sattuu, pää pysyy pinnalla, kunnes pääsee vastarannalle tai jalat ulottuu kovaan pohjaan. Ettei ole pakko myydä pohjilla, kun moni muu myy pakosta.

Tähän "ihan mitä tahansa sattuu" -kategoriaan kuuluu korona. Et tiennyt etukäteen, että sellanen tulee eikä kukaan kevään 2020 ennustaja tiennyt, että tänä talvena käydään jo en tiedä monettako aaltoa. Kaikki halukkaat sai lyhennysvapaata 2020. Nyt on ravintolat, kultturitapahtumat ja kuntosalit ja ties mitä kiinni eikä ole hirveästi uutisia, että olisi tukia jo tileillä ja lyhennysvapaita taas kaikille tarjolla.

Puran kassavirran elementtejä palapalalta ja jokainen voi itse miettiä, miltä näyttää jokaisen palan kehittyminen tällä hetkellä.

Häviääkö aina joku neuvotteluissa? – Asuntosijoittajan neuvottelutaitoja Osa 11/X – Blogi #291

Asuntoja ja fotbollia – Heikki Pajunen is back Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #187

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, vuokra-asuntojen hallinnointia ja asuntomyyntiä sekä isännöintiä ympäri Suomen. Huolenpitopalvelulla ulkoistat vuokrasuhteen hoidon Asuntopehtoorille, joka takaa vuokrat koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoon liittyvät käytännön asiat. Vuokravälityksen Asuntopehtoori hoitaa edullisesti 12 kuukauden vuokratakuulla. Asuntopehtoori Isännöinti tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta isännöintiä, jolla pystytään nostamaan taloyhtiöiden arvoa.Lisätietoa asuntopehtoori.fi

B-Luokan Asuntosijoittaja YouTube -kanavallaan: BRRRR Strategia Case – Lumipalloefekti käytännössä

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti – Taloushaukan kirja-arvio ja alkua luettuna – Ostan Asuntoja Podcast #169

Lue Lavitaebella -blogista kirjan arvostelu

Lue Asuntoasiaa.fi Suvi Schwabin arvio kirjasta

Suomen Vuokranantajien jäsenetuhinta 45 €

Ostan Asuntoja Podcast
Spelar inte