Facebook Pixel
Pinnan alla

Pinnan alla

Pinnan alla

Om Pinnan alla

Vuonna 2022 Suomi on avoimempi yhteiskunta kuin koskaan aiemmin. Suomalainen populaarikulttuuri voi hyvin ja paksusti ja jokaiselle on jotain tarjottavaa. Tv-ohjelmissa ja radiossa asioista puhutaan avoimemmin niiden oikeilla nimillä. Tästä huolimatta on olemassa alakulttuureja, joiden tiedämme olevan olemassa, mutta joihin kuuluvia saatetaan katsoa ehkä kieroon, huvittuneesti, väheksyen tai jopa vihaten.

Pinnan alla -sarjassa kohdataan ihmisiä, jotka eivät elä ihan niiden perinteisimpien mallien mukaisesti. Keitä he ovat? Miksi ja miten he ovat hakeutuneet oman viiteryhmänsä piiriin? Mitä se antaa heille? Miten he katsovat ympäröivää maailmaa? Muun muassa näihin kysymyksiin haen vastauksia.

Samalla kun Pinnan alla vastaa mm. edellä mainittuihin kysymyksiin, se valottaa valtavirran ulkopuolella olevia suuntauksia pyrkien madaltamaan kynnystä suhtautua erilaisiin asioihin, ilmiöihin ja ihmisiin.

Erilaiset alakulttuurit ja elämäntavat kuitenkin muodostuvat ihmisistä, jotka ovat aina jonkun naapureita. Se tyyppi, jota moikkaat hississä tai rapussa voi kuulua parinvaihtajiin tai olla satanisti. Jotain muuta kuin, mitä ehkä saatat olettaa.

Avsnitt

Spelar inte