Facebook Pixel
Riivattu Rakki

34. Koiran kivun tunnistaminen

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Eläinten kipuoireilu jää meiltä edelleen liian usein huomaamatta, ja oman koiran hitaasti alkavalle kipukäytökselle helposti sokeutuu. Koirien kipukäytökseen ja kipututkimuksiin erikoistunut eläinlääkäri ja eläintenkouluttuja (at) Anne Myller tapaa työssään monista erilaisista kiputiloista kärsiviä potilaita ja kertoo jaksossa tyyppillisimmistä kipuoireista, kipua aiheuttavista sairauksista ja käy myös läpi, miten perusteellinen kipututkimus toteutetaan käytännössä. Hänellä on myös omakohtaisia kokemuksia siitä, miltä tuntuu, kun oman koiran selkeälle kipuoireilulle ei tarkoista tutkimuksista huolimatta meinaa löytyä diagnoosia.

Lähteet: Musti ja Mirri ⁠⁠Tunnista koirasi kipuKivutonkoira Koiran kivun tunnistaminen

Instagram: ⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte