Facebook Pixel
Riivattu Rakki

36. Koira-avusteinen työ

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Ammattimainen koira-avusteinen työskentely kasvatustyön ja kuntoutuksen parissa yleistyy Suomessa nopeasti. Neuropsykiatrinen valmentaja ja kuntoutuskoiraohjaaja Päivi Keskitalolla on vuosikymmenen kokemus koira-avusteisen kuntoutustyön parissa työskentelystä, ja tällä hetkellä hän tarjoaa koiransa Ekkon kanssa eläinavusteista tukea ja valmennusta neurokirjon henkilöille. Tässä jaksossa sukelletaan koira-avusteisen työn maailmaan, työkoiran valintaan, koulutukseen ja tottakai myös itse työhön ja sen eri puoliin. Päivillä on myös omakohtaista kokemusta siitä, miltä tuntuu työstää pettymystä, kun koira ei sovellukaan työtehtäviin.

Päivi ja valmennustassut

Instagram: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte