Facebook Pixel
Riivattu Rakki

38. This or That? 1-vuotisjuhlajakso

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Riivattu Rakki podcast täyttää kokonaisen vuoden! 38 jaksoa, yli 60 000 kuuntelua, kymmeniä koiramaailman asiantuntijoita, lukemattomia oivalluksia, syviä keskusteluita ja pintaan nousseita tunteita. Siitä on podin ensimmäinen, upea vuosi tehty. Ekstrapitkässä, käsikirjoittamattomassa ja minimaalisesti editoidussa 1-vuotisjuhlajaksossa vastaamme Eläinopisto Faunan Nina Ehrströmin ja Sanja Martikaisen kanssa teidän keksimiinne this or that valintakysymyksiin, ja luvassa on poikkeuksellisen paljon fiilistelyä ja naurua, mutta podin hengen mukaisesti myös syvällistä pohdintaa, eikä vaikeitakaan aiheita vältellä.

Instagram: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte