Facebook Pixel
Riivattu Rakki

42. Kun koira joutuu vaihtamaan kotia

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Koiran kodinvaihto on lähes aina kipeä ja vaikea aihe, joka nostattaa esiin tunteita laidasta laitaan. Ne ovat tuttuja myös jakson vieraalle, käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntijalle Henna Hanhirovalle, joka kertoo, miten hän itse päätyi etsimään koiralleen Naavalle uuden kodin. Henna kohtaa myös työnsä puolesta useita perheitä, joissa arjen haasteet saattavat saada koiranomistajat pohtimaan, voiko arjesta koskaan saada kaikille osapuolille stressitöntä. Tässä jaksossa paneudutaan koiran kodinvaihdon syihin sekä pohditaan, miltä uuden kodin etsimisprosessi näyttää ja mitä siinä olisi syytä ottaa huomioon.

Lähteet: Helppoarki.fi 4.12.2020 Miksi luovuin Naavasta?

Instagram: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte