Facebook Pixel
Riivattu Rakki

44. Koira ihmisyhteiskunnassa

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Koirien määrä suomalaisessa yhteiskunnassamme kasvaa vuosi vuodelta, ja koirien rooli niin kotimaisessa bisneksessä kuin yhteiskunnan rakenteissakin on jo pitkään ollut murroksessa. Samalla ihmisyhteiskuntamme kuitenkin asettaa koirille valtavia vaatimuksia ja koiran ja ihmisen välille vahvistuvan kumppanuuden myötä koiran lajityypilliselle käytökselle saattaa jäädä entistä vähemmän tilaa.

Jakson vieraana kuullaan yhteiskuntatieteilijä ja entinen tutkija, nykyisin koirien ongelmakäytökseen erikoistunut eläintenkouluttaja, Sari Ung-Lanki. Sarin kanssa syvennymme pohtimaan koiran roolia ihmisyhteiskunnassa niin koiran itsensä kuin meidän ihmisten näkökulmasta. Paljon syvällistä ja jopa filosofista pohdintaa siis luvassa!

Lähteet: Antroblogi.fi 31.3.2020 Ihmisen paras ystävä tuotteena

Instagram: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠ ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tiktok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@riivatturakki⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos myös jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta.

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte