Facebook Pixel
Riivattu Rakki

48. Koiran tyypillisimmät hammasongelmat ja niiden ehkäisy (1/2)

Riivattu Rakki
Riivattu Rakki

Koirien hammashoito on ottanut valtavia harppauksia eteenpäin kuluneina vuosikymmeninä. Puruluiden ja satunnaisten hammaskivenpoistojen sijaan eläinlääkärit nykyään liputtavat säännöllisen koiran hampaiden harjauksen ja huomattavasti tarkempien hammastutkimusten puolesta.

Tässä jaksossa koirien hampaiden hoitoon perehtynyt eläinlääkäri Marja Hassi kertoo mm. miksi hammaskivi ei todellisuudessa olekaan se kaikista suurin vihollinen, miten koiran hampaiden harjaus oikeasti kuuluisi toteuttaa ja millaiset ruoat ja puruluut parhaiten edistävät koiran hammasterveyttä.

Tämä jakso on Marja Hassin kanssa toteutun kaksiosaisen hammassarjan ensimmäinen osa, ja seuraavassa jaksossa tullaan käsittelemään tarkemmin ammattilaisen suorittamia hammashoitoja ja muita toimenpiteitä.

Palautetta podcastista tai aihetoiveita saa aina lähettää joko yksityisviestillä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla stefanie.lindroos@gmail.com. Kiitos jos jätät podcastista arvostelun käyttämäsi kuuntelupalvelun kautta ja otat podin seurantaan!

⁠⁠Instagram⁠⁠⁠ / ⁠⁠⁠Tiktok⁠⁠⁠ / ⁠⁠⁠Facebook⁠⁠⁠

Musiikki Quirky Dog Kevin MacLeod (incompetech.com) http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Riivattu Rakki
Spelar inte