Facebook Pixel
Sex i aften, skat?

Vi leger med strøm - sammen med Michael fra Homoware

Christian har meldt sig som forsøgskanin og overlader sin krop til Michael, der har butikken Homoware i København. Michael fortæller os om de forskellige muligheder man har med strøm og giver gode tips til hvordan man skal gøre - og hvordan man bestemt ikke skal gøre, når man kaster sig ud i strømmens verden. 

Under optagelserne er Christian i Michaels vold, enten med fjernbetjening, motion detection og Christian får også oplevelsen af, hvad det kan gøre ved hans testikler og penis, når strøm bruges som pleasure eller pain.

Lyden er derfor noget anderledes i kvalitet, samt i styrke, end normalt. Vi har sørget for at Michael, (der kommer med alle guldkornene) skal være den nemmeste for dig at høre, så du ikke "glipper" noget værdifuldt i farten.

Er du nysgerrig på electro-sex, så er Michael manden du skal have fat i. Find ham i Valby-hallen på Erotic World - eller besøg hans flotte butik på Larsbjørnsstræde 11 og få masser af personlig og grundig vejledning.  


Kig ind forbi https://smrs.dk/ og få 5% i rabat, hver gang du køber. Fragten får du selvfølgelig OGSÅ gratis :)

Vi vil så utrolig gerne ud og lave nye og spændende episoder - og sandheden er, at nogle gange koster det penge.  Du kan være med til at hjælpe ved at donere 10 kr. via mobilepay - (en kop kaffe, som vi kalder det) som går til vores ture rundt i landet, når vi går på jagt efter nye og spændende emner og mennesker at fortælle om. https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=99717&amount=10

Sex i aften, skat?

Kategorier

Spelar inte