Facebook Pixel
Strategian seurassa

Strategian seurassa

Strategian seurassa

Om Strategian seurassa

Kyse on rakkaudesta strategiaan. Strategian seurassa keskustelemme strategian vaikutuksista. Sarja tarjoaa tulevaisuuden strategiaosaamiseen tähtääviä oppimiskokemuksia jokaiselle strategisesta johtamisesta kiinnostuneelle. Hyppäämme pintaa syvemmälle johtajuuteen sekä niin organisaatioiden kuin elämän strategiaan. Keskusteluissa kohtaamme arvostettuja alan osaajia monipuolisesti teoreetikoista yrittäjiin.
Mikä inspiroi, mikä on vaikeaa ja mikä palkitsee? Oletko valmis käymään tärkeitä keskusteluja saadaksesi aikaan todellisia muutoksia organisaatiossasi? Podcast on Suomen strategisen johtamisen seura ry:n SSJS:n tuotantoa.

Petri Toikkanen on strategiavalmentaja ja toimitusjohtaja.



Strategiat ja strateginen ajattelu ovat Petrin ehtymätön mielenkiinnon ja innostuksen lähde. Petriä kiinnostaa strategioiden näkyminen ja toteutuminen yritysten, järjestöjen ja julkisorganisaatioiden elämässä sekä laajemmin politiikassa, sodankäynnissä ja yhteiskuntien muovautumisessa.



Petri on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi (ylempi AMK). Rakkaus strategiaan syttyi jo 2000-luvun alussa liiketalouden opinnoissa. Strategioiden tekemistä Petri on valmentanut ja kouluttanut 12 vuoden ajan. Strategioiden lisäksi Petri työskentelee asiakkaidensa organisaatioiden, palveluiden ja prosessien kehittämisen parissa.



Vapaa-ajalla Petri innostuu käsityöläisoluista, roolipeleistä ja historian tutkimisesta. Harrastuksiin kuuluu myös kuntosali ja yhdistystoiminta. Petri on neljän lapsen isä.

Anmari Brink Pacius on utelias ikuinen oppija ja strategi, joka toimii siltayhteyksien rakentajana henkilökemioiden, liike-elämän, ihmisyyden ja teknologian välillä. Hänen missiona on mahdollistaa menestystä ja tehdä maailmasta auttamalla parempi paikka. Anmarin suuri intohimo on tunteet ja niiden kokonaisvaltainen vaikutus ihmisiin, strategiaan, tavoitteiden saavuttamiseen, päätöksentekoon, viestintään ja kulttuuriin, jossa ihmiset voivat olla yhtä koneiden kanssa tulevaisuudessa. Rakkaus strategiaan syttyi kokemuksesta ja havainnosta, että tunteiden ja henkilökemioiden ymmärtäminen ovat menestystekijä, joka varmistaa kestävät ratkaisut.
Anmari on kokenut johtaja, yrittäjä, mentori ja hallituksen jäsen. Vastuullisuus, luottamus ja turvallisen ympäristön luominen ovat hänen tekemisissään kantavavoima. Anmarin harrastukset, tanssi ja triathlon, tyydyttävät vapaa-ajalla hänen mieltymyksiään esiintymiseen, vaativiin tavoitteisiin ja lujaan vauhtiin. Henkinen tasapaino on hänelle suuri voimavara, josta hän huolehtii meditoimalla. Anmari on taitava kotikokki ja istuvat illalliset ystävien kesken, jossa otetaan aktiivisesti kantaa maailman menoon ja keskustellaan avoimesti elämän eri ulottuvuuksista, ovat arjen ylellisyyttä ja arvokkaita kohtaamishetkiä.

Tuotanto: Podcastory Oy 2021-2024

Avsnitt

2023

2022

Spelar inte