Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E10 Uusi työpaikka haaveissa?Tee tämä ensin!

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Arkiaamut on pimeitä, lapset huutaa, ruoka palaa pohjaan, esihenkilö ottaa pannuun.. We feel you!

Syksyllä mieleen hiipii usein muutoksenhalu; jos vaihtaisinkin vaikka työpaikkaa. Ihan luonnollista, aika aikaansa kutakin. Nyt on hetki, jolloin voimme miettiä, mitä seuraavalta lukukaudelta haluamme. Ehkä unelmoimme yrittäjyydestä tai oman polun löytämisestä.

Monelle Linkedin, tuttavallisesti linkkari, on vielä vieras ja alihyödynnetty työkalu työmahdollisuuksien luomiseen ja tänään kerromme miksi linkkari kannattaa kuitenkin laittaa kuntoon. Olethan jo kuin kala vedessä muussakin somessa, ei tämä sen vaikeampaa ole.

Miksi linkkari kannattaa olla kunnossa? Se on paikka, jossa voimme rakentaa verkostoja, tuoda esiin osaamistamme ja tehdä itsestämme näkyviä ammattilaisia. Toisin sanoen, meidät löydetään, muutenkin kuin kasvottomien kissavideoiden jakajina.

Ensimmäinen askel LinkedInin hyödyntämiseen on oman profiilin päivittäminen. Varmista, että profiilikuvasi on ammattimainen ja selkeä. Lisää taustakuvaksi bannerikuva, joka kuvastaa ammatillista brändiäsi. Päivitä työhistoriasi, koulutuksesi ja taitosi. Käytä avainsanoja, jotka liittyvät työhösi ja osaamiseesi.

Linkkaa rohkeasti ja

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Spelar inte