Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E7 Isosti ajattelemisen taito - viekö ajattelutapasi sinua katkeruuteen?

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Huomaatko usein, että haaveilu on sinulle vaikeaa? Et uskalla nykyisen realismin rajoissa tavoitella kuuta taivaalta, vaan tyydyt siihen minkä uskot olevan itsellesi mahdollista juuri NYT. Pahimmillaan elät siis elämää, jonka kuski et ole sinä itse ja joka ei koskaan pääse starttaamaan paikasta A paikkaan B. Vuonna 2015 julkaistu tutkimus "Social Psychological and Personality Science" -lehdessä osoitti, että korkeita tavoitteita asettavat henkilöt kokevat vähemmän stressiä ja parempaa terveyttä verrattuna matalampia tavoitteita asettaviin henkilöihin. Nurinkurista? Ei todellakaan.

Miksi meillä sitten on vaikeuksia ajatella suuria? Onko kyseessä opittu tapa, pelko vai yksinkertaisesti kokematon mieli?

Tässä jaksossa sukellamme David J. Schwartzin kirjaan " The Magic of thinking big " -kirjan maailmaan vuodelta 1959. Sen ydinviesti on vakuuttava: uskosi itseesi ja unelmiisi muodostavat perustan niiden saavuttamiselle. Jos pystyt ajattelemaan suuria ja uskomaan omiin kykyihisi, on huomattavasti todennäköisempää, että menestyt. Aloittaa voit ottamalla vastuun elämästäsi. Mikään menestys ei synny syyttelemällä olosuhteita tai muita ihmisiä epäonnistumisista, vaan omista teoista ja päätöksistä vastuun kantamisesta.

Sitä paitsi, aivomme rakastavat haasteita!Jo pelkästään ison tavoitteen sanoittaminen aloittaa aivoissa prosessin, jossa aivot alkavat etsiä väyliä tavoitteen saavuttamiseen- vaikket olisi koskaan ennen tehnyt tai yrittänyt moista! Isosti ajatteleva ihminen voi tutkimusten mukaan myös paremmin ja on onnellisempi. Tästä syystä jengimme heitti haasteeksi tienata yhdessä 20 000€ 20:ssä päivässä.

Miten tuohon sitten pääsemme? Seuraa haastetta instassa!

@naistakomo

@syo. nuku.saasta

@romsronja

@erjarossi

@annapietelin

Onko syksyn tavoitteet vielä saavuttamatta? Mitä jos tämä on se vuosi, kun saavutat tavoitteesi ja enemmänkin? Sinulla on vielä mahdollisuus hypätä mukaan Tulevaisuuden minä -valmennukseen jonka startti on 6.9.

Sinäkin voit muuttaa elämäsi. Tänä vuonna voit vielä :

🔥olla rohkea ja luottaa itseesi

🙏luoda itsellesi uusia tulonlähteitä ja aloittaa omannäköisen arjen rakentamisen kestävästi ja taloudellisesti fiksusti

🧠omaksua ajattelutavan,joka on tuonut meille jo yli

140 000€ liikevaihtoa tänä vuonna

🫶löytää ympärillesi oikeat ihmiset, joiden ansiosta jaksat jatkaa vaikeina hetkinä-ja jotka juhlivat jokaista voittoasi aidosti

Tule mukaan ja osta paikkasi verkkokaupasta!

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Spelar inte