Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S15E2 Aivopierusta se lähti! 10 00€ liikevaihdosta kuusinumeroisiin tuloksiin. Mitä kulissien takana oikein tapahtui?

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Mitä täällä oikein tapahtuu?!

Vuoden 2023 käsikirjoittamaton matka on ollut uskomattoman kasvun vuosi, joka on vaatinut rohkeutta ja sinnikkyyttä. Tässä jaksossa pureudumme siihen, miltä tuntuu tehdä harppaus 10 000€ liikevaihdosta kuusinumeroiseen yrittäjyyteen ja paljastamme, mitä kulissien takana oikein tapahtui.

Kaikki alkoi yhdestä päätöksestä – päätöksestä kääriä hihat ja panostaa täysillä. Tämä panostus toi mukanaan odottamattomia tuloksia. Tammikuussa 2023 meillä oli vain ajatus TM pilottivalmennuksesta, emmekä olleet varmoja, miten saavuttaisimme alkuperäisen 50 000€ liikevaihtotavoitteemme.

Puoli vuotta myöhemmin tilanne oli aivan toinen. Meillä oli TM valmennus, kaksi onnistunutta kierrosta takana, asuntosijoittajan vuosivalmennus ja koko remppapajakonsepti. Suuri suosio yllätti meidät kaikki, erityisesti Ronjan miehen Johanin, joka alun skeptisyydestä huolimatta antoi myöhemmin siunauksensa kaikelle uudelle.

Jaksossa paljastamme myös salaisuutemme menestykseen – se on yhdessä tekeminen, hullu usko omiin kykyihin ja jatkuva yrittäminen sekä valmis riskinotto epäonnistumisenkin pelossa.

Lisäksi keskustelemme siitä, minkä haasteiden parissa kamppailemme juuri nyt.

Tule seuraamaan meitä somessa!

@romsronja

@erjarossi

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Spelar inte