Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 212 - før seriestart!

Troillprat
Troillprat

Det er duket for seriestart 2024! Etter en vond smell i generalprøven går vi gjennom stallen som Rosenborg ser ut til å stille til start med - hvor gode er vi egentlig? For vi er vel EGENTLIG ikke et lag som er så dårlig som fjorårets 9. plass skulle tilsi? Samtidig er vi kanskje ikke så vasse spiller for spiller at vi kan blande oss inn helt i toppen?

Vi babler løs om dette i nesten tre timer i kjent Troillprat-stil, og kommer også innom ny logo, nye drakter, pangstart på Toppserien for damene og FORBAINNJA lyttere. Lykke til med lyttingen, og som alltid - HEIA ROSENBORG!

Vil du delta i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2024 gjør du det her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på Twitch, YouTube, Twitter eller Facebook når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Spelar inte