Facebook Pixel
Udsendt Af Danmark

Udsendt Af Danmark

30 avsnitt
Historia

Udsendt Af Danmark

30 avsnitt
Historia

Om Udsendt Af Danmark

Mød de udsendte af Danmark - vi samler historien fra Danmarks internationale missioner, stiller om til dem, der lige nu befinder sig i verdens brændpunkter. Vi er nysgerrige på mennesket bag uniformen, lysten, modet, karrieren, arbejdet, opgaven og meget, meget mere.

Hvorfor vælger nogle at rejse væk fra familien i flere måneder? Ikke bag én gang, men gentagne gange? Hvad laver de egentlig, når de er udsendt? Hvordan er det at komme hjem? Umiddelbart bagefter - og hvordan går det, når man har været hjemme længe? Er det at være udsendt noget, der sætter sig i kroppen? Hos den enkelte? Hos alle?

Lyt med og mød en lang række af de personer, som har haft Danmarks internationale missioner tæt inde på livet. Enten stået helt i front og skudt mod fjenden, truffet de svære beslutninger hjemme i Danmark og i felten eller haft den tætte og nære kontakt til de udsendtes pårørende.

Følg med, når vi dykker ned i de personlige fortællinger fra Danmarks veteraner og kommer tættere på historien om Danmarks internationale indsatser i verdens brændpunkter og deres helt personlige unikke historier, som ikke er blevet fortalt før.

Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/udsendt-af-danmark--4983116/support.

Avsnitt

2023

2022

Spelar inte