Facebook Pixel
Valo minussa

Jakso # 51 Henkiset salaisuudet omannäköisen elämän luomiseen OSA 1/3

Valo minussa
Valo minussa

Haluatko oppia yhdessä lisää elämän luomisen prosessista? Henkisyydestä? Nykytieteen viisauksista liittyen mm. ihmisen mieleen?

JOS KYLLÄ, TULE MUKAAN kolmen synttärijakson sarjaan!

Tässä ja tulevissa jaksossa no. 52-53 käydään läpi henkisiä salaisuuksia, henkisiä lakeja, jotka auttavat luomaan menestystä ja hyvinvointia elämässä kokonaisvaltaisesti niin, että kaikki seuraavat osa-alueet ovat tasapainossa.

Elämä nimittäin tuntuu hyvältä, kun se on toimii seuraavilla neljällä alueella jotakuinkin seuraavasti:

  1. Teet työksesi sitä mistä nautit, mikä tuo tyydytystä ja iloa
  2. Vietät aikaasi /elät ihmisten kanssa, joiden kanssa on hyvä ja rakkaudellista olla
  3. Sinulla on riittävästi taloudellista vapautta
  4. Elämässä on hyvinvointia, energiaa ja terveyttä myös fyysisellä tasolla

Pistetään yhdessä asioita raiteilleen ensin mielessä sitten käytännössä.

Se on minulle omannäköisen elämän luomisen prosessia. En halua mennä virran mukana, päivitellä olosuhteita, elää huolessa siitä "mihin elämä heittää" ja odotella parempia aikoja eli sitä, että jokin ympäröivässä todellisuudessa muuttuu ja SITTEN...Sillä kaikki muutos alkaa aina sisältä.

Haluan tehdä oman osuuteni sen valossa, mitä tiedän ihmisen mielestä, henkisistä laeista ja energian liikkeestä. Näiden työkalujen avulla teen parhaani ja lopusta, siitä mihin EN voi vaikuttaa... Siitä päästän irti parhaani mukaan. Ja luotan elämään ja maailmankaikkeuden rakkaudelliseen voimaan, jota voi kutsua miksi haluaa, elämänenergiaksi tai jumaluudeksi.

Elämän tietoinen luominen on aihe, jota rakastan.

Rakastan tutkia, selvittää ja TEHDÄ sitä eli elää oppimaani käytäntöön. Rakastan yhdistää vanhoja henkisiä lakeja, ikiaikaista viisautta ja nykytiedettä siitä, kuinka ihmisen mieli toimii ja mitä tiedetään fysiikan lainalaisuuksien mukaan toimivasta energiasta, jossa kaikki elämme ja joka virtaa kauttamme halusimme tai emme.

Jaksot 51-53 ovat täynnä asiaa, tietoa ja esimerkkejä niin, että niitä voisi jo kutsua omaksi kurssikseen.

Tule mukaan!

Uppoudutaan yhdessä aiheeseen kuinka siirryt sopusointuun sen värähtelyn ja energian kanssa, joka on yhdenmukaista sen elämän kanssa, jota rakastaisit elää!

Rakkain terveisin, Elina

Valo minussa
Spelar inte