Facebook Pixel
Våre vinnere

Johann Olav Koss

Beskrivning

Om hvordan det er mulig å vinne tre OL-gull med tre verdensrekorder på hjemmebane 1994. Om hvorfor i all verden han la opp som skøyteløper like etter - som 25-åring. Om turen til Afrika som endret synet på idretten, livet og suksess. Om humanitært arbeid. Om kritiske spørsmål fra norsk media. Om ledelse og idrettens overføringsverdi til nærlingslivet. Om lagspill kontra egoisme i individuell idrett. Om å miste rekorden i 90-graderen i Mesternes mester. Og mye mer.

NB.Johann Olav Koss uttalte seg om TV2 på spørsmål om norsk media. TV2 ble naturlig nok gitt mulighet til å imøtegå uttalelsene før publisering.
«Dette er journalistisk håndverk som vi står helt og fullt inne for. For på sikre høy journalistisk standard har vi samarbeidet med Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) ved Universitetet i Bergen. Koss har avslått alle våre forespørsler om direkte intervju der han besvarer våre konkrete spørsmål. Isteden har han gitt lange, generelle svar som vi av hensyn til tilsvarsretten har valgt å publisere i sin helhet.»
Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen

Kategorier