Facebook Pixel
Magtindsigt - Visbys Verden

#32 Aalborg og aktindsigterne del 1

Magtindsigt - Visbys Verden
Magtindsigt - Visbys Verden

Aalborgs borgmester på luksushotel i Cannes
I dette afsnit afdækkes blandt andet, at Aalborg kommune siden 2014 har brugt ca. 1.7 mio på at rejse til Cannes i Frankrig

- hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen i 2019 bor på 5 stjernet hotel med egen privat strand.

Men det hele starter tilbage i maj, hvor Jakob Nørgaard kontakter Visbys Verden.

Han kontakter mig med historien om, at Aalborg kommune først informerer et lokalsamfund 15 km. uden for Aalborg i sidste øjeblik omkring en ny Energipark. Dette til trods for at parken har været planlagt i rigtig lang tid.

Eftersom Jakob har ikke erfaringer med at lave aktindsigter foreslår han, at vi samarbejder om dette.

Samtidig med får Jakob Nørgaard og Rikke Gaardboe kontakt. Rikke er bestyrelsesformand i selskabet Spritten A/S, som skal omdanne ”Den Gamle Spritfabrik” i Aalborg. Her oplever Spritten A/S, at Aalborg kommune vil have betalt 5,8 mio til projekter.

Jakob og Rikke opdager hurtigt, at der er mange lighedspunkter i deres sager og begynder at arbejde sammen omkring at afdække, hvad der sker i Aalborg Kommune.

Men det, der starter med en borgergruppe omkring en vindmøllepark, kommer hurtigt til at nærme sig topfolk i Aalborg Kommune.

God fornøjelse.

Rasmus Visby

Rettelse
12. september er der fjernet en lydbid, som fejlagtigt oplyser at de bor på fire enkelt værelser på et fem stjernet hotel. De boede i et anneks i to et-værelses lejligheder, på samme hotel Residences de Grand Hotel. Den oplyste pris er stadig den samme.

Web: Magtindsigt.dk
Nyhedsbrev:Tilmeld Nyhedsbrev
Skriv: Kontakt
Facebook: Magtindsigt - Visbys Verden
Twitter: @rvisby

Magtindsigt - Visbys Verden
Spelar inte