Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 10: Aasmund Bjørkan

Description

“Vi vil se Åssa danse” runger fra glimtsupporterne hver gang Bodø/Glimt vinner en fotballkamp, og ukas gjest byr gladelig på dansetrinn. Han var lynrask på vingen og en konstant trussel for et hvert bakrom. Han har både seriesølv og cupgull for Bodø/Glimt og er den spilleren med flest kamper for Bodø/Glimt på toppnivå! Og siden han kom tilbake til klubben på trenersiden i 2013 har Glimt knapt hatt et eneste tilbakesteg. Endelig er han gjest hos oss, Aasmund Bjørkan velkommen hit. 

Hvordan står det til med spillerlogistikken i FK Bodø/Glimt? Hvem er det egentlig som setter ut sjokolade på trenerkontoret hver eneste dag, og hva skjedde den gangen Bjørkan fikk gult kort for filming, men endte på sykehus? Hvem er den beste spilleren Bjørkan har spilt med, og hvorfor tok sprintkarrieren slutt? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3. 

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. 

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss

Details

Episode 10

Season 1

by FK Bodø/Glimt