Go to podcast
by FK Bodø/Glimt
4-3-3

Episode 3: Brede Moe

Description

PS! Episoden ble spilt inn før beskjeden om at 14 a-lagsspillere ble satt i karantene som følger av at én av spillerne hadde fått påvist covid-19.

Velkommen til Bodø/Glimts podcast 4-3-3. Denne uken er Brede Moe på besøk hos oss. Han forteller om sin store guilty pleasure, hvordan det var å ha overtaket på AC Milan på San Siro og om da han irettesatte en fotograf på golfbanen. 

Ryktene sier at ukas gjest er en fantastisk kokk, vi lurer på om han er en fantastisk golfspiller, men vi vet at han er en fantastisk fotballspiller. Og en fantastisk person, som det er en glede å ha som gjest i 4-3-3. Brede Moe, e … god!

Hvor høyt kan Brede hoppe? Hva er egentlig hemmeligheten bak hans velrenommerte tacogryte, og hvordan kombinerer en fotballspiller livet som småbarnsfar? Hvem er den vanskeligste spissen å møte i Eliteserien og er egentlig internkampene til Glimt tøffere enn seriekampene? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den første episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.

Heia Glimt!

Details

Episode 2

Season 1

by FK Bodø/Glimt