Facebook Pixel
4-3-3

Episode 51: Anders Ågnes Konradsen

4-3-3
4-3-3

Velkommen til Bodø/Glimts podcast 4-3-3. Denne uken er Anders Ågnes Konradsen på besøk hos oss.

Han har er en ekte Bodø-gutt, og tok tidlig steget opp til byens beste A-lag. Der ble det suksess for den første av etter hvert to Konradsen-brødre. Han byttet ut Glimt med Godset, Godset med fransk fotball før han vant det som vinnes kan i norsk fotball i Trondheim. Etter at skoene var plassert på hylla reiser han land og strand rundt på jakt etter nye talenter som kan starte fotball-reisen sin i Bodø.

Hvordan var det å være en del av U21-landslaget som tok EM-bronse? Hvem var det egentlig som scorte på frispark mot Aalesund i 2009, og hvordan var det å komme til fransk fotball uten å kunne språket? Hvordan slår man Ajax, og hva skjedde da han ble jordfar? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i ukens episode av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til niklas@glimt.no, du finner oss også på Facebook, Twitter og Instagram.

Heia Glimt!

4-3-3
Not playing