Facebook Pixel
Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ

Oikeistodemari Skinnarin sivuuttaminen oli virhe

Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ
Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ
Eritahtisesti sodistaan toipunut Balkan on mainio tarkastelupiste Ukrainan mahdollisia tulevaisuuksia pohtiessa. Tuleeko Ukrainasta Sveitsin kaltainen Slovenia, Saksan ja Puolan kaltainen Kroatia vai kovin takapajuinen Bosnia-Herzegovina?

Demarien 47. puoluekokous valitsi puolueelle uuden puheenjohtajiston ja puoluesihteerin. Vähemmälle huomiolle jäi oppositiopuolueelle tärkeän ohjelmatyötä puoluesihteerin kanssa luotsaavan puoluevaltuuston puheenjohtajan valinta. Tuntematta ja ottamatta valittuun Piia Eloon kantaa, kakkoseksi jäänyt Ville Skinnari olisi edustanut SDP:n kapeaa oikeistosiipeä ja olisi voinut tuoda uskottavaa näkemystä uusien työpaikkojen luomista tähtääviin ohjelmatavoitteisiin. Hän on saanut vuolasta kiitosta vienninedistämisestään yritysjohtajilta – jotka eivät yleensä demariministereitä spontaanisti kiittele.


Miksi perussuomalaiset kelpaavat rakkausmarkkinoilla vain perussuomalaisille? Mitä siitä koitii: 49 prosenttia yli 1200:sta tutkitusta sanoisi persu-kannattajalle suoraan ei ja joka kymmenes. Yllättäen demarit ovat puoluekanta-halutuimpia – tai ainakin suurimmalle demari kelpaa vakavasti otettavaan seurustelusuhteeseen.
Äreät Vanhat Äijät - ÄVÄ
Not playing