Facebook Pixel
Beatlecast – Puhetta Beatlesistä

Beatlecast EXTRA: Haastattelussa Chris White & Chris Whitten

Saksofonisti Chis White on ollut vuosikymmeniä sessiomuusikkona ja erityisesti hän tuli tunnetuksi Dire Straitsin riveistä sen viimeisinä vuosina. Hän tulee jälleen Suomeen DIRE STRAITS EXPERIENCE -yhtyeensä kanssa 17.2.2024 Helsinkiin. Sen riveissä on soittanut myös Chris Whitten, joka jättäytyi pois yhtyeen riveistä muutama vuosi sitten. Molemmat herrat ovat mukana Dire Straitsin viimeisillä levytyksillä ja muistelevat noita aikoja.

Chris White esiintyi Paul McCartneyn Give My Regards to Broad Street elokuvan Silly Love Songs -kohtauksessa ja soittaa myös McCartneyn Flowers in the Dirt -levyllä. Chris Whitten puolestaan liittyi Paul McCartneyn kiertuebändiin 1989 sekä soittaa niin ikään Flowers in the Dirt levyllä rumpuja. Hän oli mukana myös Slova I SSSR sekä Paul Is Live -levyillä.

Pääosin juttelemme Dire Straitsistä mutta myös työskentelystä Paul McCartneyn kanssa. Otteita haastattelusta on kuultu Beatlecastin aikaisemmissa jaksoissa, mutta tässä haastattelu on kuultavissa kokonaisuudessan. Haastattelu on englanniksi.

Beatlecast – Puhetta Beatlesistä
Not playing