Facebook Pixel
Bech Bag Bolden

B1903 - fra smuk svane til køn ælling

Bech Bag Bolden
Bech Bag Bolden

Pierre Larsen nåede lige akkurat IKKE at blive mester med B1903, men var den første anfører til at løfte mesterskabspokalen med overbygningen FC København. Bent "Benner" Kristiansen vandt til gengæld mesterskab i 1976 og flere medaljer med B1903, og han har ca 50 års erfaring med klubben fra Gentofte.
I denne samtale fortæller de to klubkoryfæer om livet som storklub og nutiden med 1.holdet i serie 1. Vi taler om foreningskultur, der blev til professionel fodbold og tilbage til amatørernes glæde over at tilbyde en god breddeklub.
Vi taler om tiden fra overbygningens første dage, hvor Pierre korrigerer mig i, at dansk fodbold og ikke som påstået KB blev den store vinder af overbygningen.
Så hvad enten du er nostalgiker eller interesseret i at høre om fødslen af dansk fodbolds mest vindende klub, som samtidig satte et punktum for B1903´s 7 mesterskaber - ja så er dette helt givet en episode for dig.

Produceret i samarbejde med BMW Danmark og Telmore, som giver dig et særtilbud som ny abonnent via http://telmore.dk/bechbagbolden
Postproduktion: Tobias Bech Zachariassen

Abonner på Bech Bag Bolden på www.troelsbech.com

Bech Bag Bolden
Not playing