Facebook Pixel
Bli Hørt!

Attention economy

Bli Hørt!
Bli Hørt!

Med oss for å snakke om dette, og andre studier gjort av Dentsu, har vi Inge Hofstad og Morten Mikkelsen. Inge er ansvarlig for innovasjon og forretningsutvikling i Dentsu X og har tidligere ledet broadcastavdelingen i selskapet. I dag jobber han mest med digitale strategier og utvikling av nye løsninger på tvers av alle Dentsu sine kunder, basert på solid innsikt om hva som faktisk gir effekt.

Morten er strategisk rådgiver i Dentsu X. Jobber mye med ulike innsiktsprosjekter for å identifisere sammenhenger mellom markedsinvesteringer og forretningsresultater. Han har også lang erfaring fra annonsørsiden som markedsdirektør i Specsavers og Elkjøp.

Attention economy er en videreføring av dekning og frekvens, hvor vi ikke bare skal bli vist, men også hørt og sett. Gjennom ulike studier gjort av Dentsu, har det blant annet blitt funnet ut hvor mange sekunder forbrukeren opprettholder oppmerksomheten på tvers av ulike mediekanaler. Tidligere i 2023 ble det også gjennomført en ny studie som omhandlet måling av radio, podkast og musikkstrømming. Den tar også for seg kostnadseffektiviteten til radio og podkast basert på kjennskap, samt hvordan podkast og radio scorer når det gjelder kjennskap gjennom annonsering

Bli Hørt!
Not playing