Facebook Pixel
Bli Hørt!

Lyden av Telenor

Bli Hørt!
Bli Hørt!
I denne episoden har vi fått besøk av Elisabeth Lo, mediamanager for Telenor. Hun har også en lang erfaring fra mediebyrået EssenceMediacom.
Elisabeth er en engasjert talsperson for viktigheten av å ha lyd i mediemiksen. Hun mener at lyd bør tas like seriøst som logoer, bilder og alt annet som omhandler sosiale medier og medier generelt

Telenor sin lydlogo regnes som en av de mest gjenkjennelige i markedet. I denne episoden forteller hun om viktigheten med denne, og at den har vært like viktig som selve logoen deres. De har utviklet en Sonic DNA som brukes på tvers av selskapet og i alle landene de opererer i. Denne bakgrunnslyden er en integrert del av deres identitet.

Telenor varierer også lyden de bruker fra tid til annen, og i nyere tid har de valgt å bruke Alicia Keys' musikk som et alternativ til sin egen lydlogo for å formidle sitt budskap. I tillegg har de hatt stor suksess med Arnfinn og Arnhild, to figurer som har vært en del av Telenors lydkommunikasjon i 7 år. Disse figurene følger en historie og har blitt viktige merkevaremarkører for Telenor.
Bli Hørt!
Not playing