Facebook Pixel
Bli Hørt!

VG-Lista topp 40 - Hvordan kreativt nå de unge

Bli Hørt!
Bli Hørt!

I denne episoden snakker Helene Dante, prosjektleder i Bauer Media, om VG-lista Topp 40, som er Nordens største gratiskonsert. Hvert år trekker konserten til seg et stort publikum av unge musikkinteresserte. Med trygge rammer og en rekke tiltak for å forbedre opplevelsen, som gratis drikke og morsomme giveaways, blir arrangementet en minneverdig opplevelse for alle som deltar.

For annonsørene gir dette en unik mulighet til å nå ut til unge mennesker som har en lidenskap for musikk og som er ute etter å ha det gøy med venner på riktig tidspunkt. I dagens stadig skiftende marked er det viktig å finne unike måter å nå ut til det unge publikummet og engasjere dem på. Én vellykket tilnærming for VG-lista Topp 40 var å utnytte sosiale medieplattformer som TikTok.

Med riktig tilnærming og kreativitet kan slike arrangementer ikke bare tiltrekke seg oppmerksomhet, men også fungere som springbrett for nye talenter, som VG-Lista 2024's innovative konsept "Futuring You" – et nytt talentprogram designet for å oppdage og fremme neste generasjons sangstjerner. Ved å kombinere populære musikalske arrangementer med innovative digitale strategier, kan man skape spennende muligheter for både artister, publikum og annonsører.

Bli Hørt!
Not playing