Facebook Pixel
Blikopener Radio

Blikopener Radio #75 - Asher Lake, Unlocking Digital, Corporate Automation Coach, Mandalorian, United Wardrobe, pillen 3d printen en Twitter updates

Blikopener Radio
Blikopener Radio
Asher Lake is vandaag onze gast. Asher is Corporate Automation Coach. Hij helpt organisaties en individuen om de echte waarde te halen uit "Emerging Technologies" en tegelijkertijd een zo goed mogelijke employee experience te ervaren. Onder andere door de robot uit de mens te halen, zoals hij zelf zegt. We praten over Robotic Process Automation en meer.

Columnist Dimitry Vleugel van Androidworld is fan van de serie Mandalorian, raad ons Hunters aan en bespreekt de Podcast over Media aflevering die deels door AI werd geschreven.

In de Week van... komt de overname van United Wardrobe aan bod en hoe daarmee de markt voor tweedehands kleding verder vergroot wordt. Ook praten we over 3D geprinte pillen voor kinderen en de nieuwe Raspberry Pi 400, die is ingebouwd in een toetsenbord.

Met columnist Hermaniak praten we over de maatregelen die Twitter heeft genomen in de aanloop naar de verkiezingen in de VS.



Tijdschema:

00:02:13 Asher Lake over Robotic Process Automation
00:28:10 Columnist Dimitry Vleugel
00:40:45 De Week van...
00:49:04 Columnist Hermaniak
Blikopener Radio
Not playing