Facebook Pixel
Business Lounge

#20 Christian Harpelund – Onboarding: Vejen til den gode start på jobbet

Business Lounge
Business Lounge
Velkommen til vores nye podcast-episode om onboarding, hvor vi dykker ned, hvordan man sikrer en god velkomst og effektive start for nye medarbejdere.

I de seneste år er onboarding gået fra at være et spændende HR-værktøj til at være en essentiel del af enhver professionel virksomhedsstrategi. Det er ikke længere en valgfri luksus, men snarere en nødvendighed, der direkte påvirker virksomhedens bundlinje. Desværre undervurderer ledere tit betydningen af en velfungerende onboarding-proces.

I denne episode udforsker vi, hvordan onboarding-processen har udviklet sig og hvordan man måler effekten. Vi vil også se nærmere på begreber som preboarding, offboarding, crossboarding og reboarding, og hvordan de spiller ind i den samlede onboarding-strategi.

Denne episode henvender sig til alle, der ansætter, er ansat, eller som er på udkig efter deres første job inden for salg og marketing. Vi er heldige at have Christian Harpelund med os, ejer af firmaet Introdus Onboarding ApS. Med sine 26 års erfaring som organisationspsykolog og ledelseskonsulent, både nationalt og internationalt, har Christian specialiseret sig i onboarding de seneste 10 år for at hjælpe virksomheder med at optimere deres medarbejderoplevelse fra starten.

Så sæt dig til rette og lad os sammen udforske nøglen til en vellykket onboarding-proces.

Producer: Jakob Sloth Linneberg, Ugli Fruit Productions

Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig

Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark
Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
Business Lounge
Not playing