Facebook Pixel
Den Nye Standard

Alex Vanopslagh - om hans politiske karriere og det at være partileder for Liberal Alliance

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 32 tager vi på en rejse gennem Alex Vanopslaghs politiske karriere. I denne episode deler Alex sin unikke livshistorie, fra barndommens tidlige politiske interesse til hans virke i dag som partileder for Liberal Alliance. Hør, hvordan Alexs passion har formet hans utrolige rejse. Få et indblik i de personlige udfordringer, han har mødt, den læring han har draget som leder, og oplev den forrygende energi fra valgkampen i 2023.


Politiker og partileder for Liberal Alliance

I denne episode har vi besøg af Alex Vanopslagh, der er medlem af Folketinget og partileder for Liberal Alliance. Alex er blevet inviteret i studiet til en samtale om hans politiske karriere, det at være syg med stress, hans udvikling som leder, og partiets vækst ved folketingsvalget i 2023.


Alex indleder samtalen med at beskrive sig selv som humoristisk, selvironisk, ustruktureret og passioneret. Alle disse egenskaber har været med til at forme Alexs politiske karriere samt den virksomhedskultur, der i dag hersker i Liberal Alliance.


Læs mere om Alex her: www.dennyestandard.dk/alex-vanopslagh


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.

Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing