Facebook Pixel
Den Nye Standard

Hermann Haraldsson - om at skabe Boozt, Nordens mest profitable e-commerce

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 30 har vi besøgt Hermann Haraldsson, som er co-founder og CEO i Boozt. Hermann er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Boozt.com, Nordens mest profitable e-commerce.


Co-founder og CEO i Boozt.com

Den Nye Standard har i denne episode besøg af Hermann Haraldsson, der er medstifter og direktør i Boozt.com. Hermann er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om at skabe Nordens mest profitable e-commerce og virksomhedens teknologiske investeringer, samt hvordan man leder og skaber en virksomhedskultur med frihed under ansvar.


Hermann indleder samtalen med at præsentere sig selv som en venlig og anstændig mand, der går op i at opføre sig ordentligt og passe på sine nærmeste. Yderligere beskriver Hermann sig selv som værende disciplineret, ambitiøs og konkurrencedrevet, hvilket alle er kompetencer som han har taget med sig videre i erhvervslivet og skabelsen af Boozt.com.


Læs mere om Hermann her: www.dennyestandard.dk/hermann-haraldsson


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.

Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing