Facebook Pixel
Den Nye Standard

Ida Tin - om at skabe en app med over 11 mio. brugere, og om at være ophavskvinde til industrien Femtech

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 31 tager vi på en inspirerende rejse med Ida Tin, som er co-founder af Clue, en banebrydende menstruations- og fertilitets tracking-app. I denne episode deler Ida sin unikke livshistorie, fra barndomsrejser på motorcykel til at blive en visionær iværksætter. Hun udforsker sin passion for innovation inden for kvinders sundhed og reflekterer over Clues succes, samt de udfordringer hun har mødt undervejs. Med over 11 millioner aktive brugere og en investering på over en kvart milliard danske kroner, er Clue et strålende eksempel på, hvad stædighed og vision kan opnå.


Co-founder og chairwoman i Clue

Den Nye Standard har i denne episode besøg af Ida Tin, der er medstifter og chairwoman i Clue. Ida er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Clue, en app til tracking af menstruation og fertilitet med over 11 millioner aktive brugere, og om det at være ophavskvinde til industrien Femtech. 


Ida åbner samtalen op med at præsentere sig selv som en stædig, visionær og vedholdende kvinde. Hun har altid godt kunnet lide at gøre tingene på sin egen unikke måde og besidder en urokkelig drivkraft. Dette skyldes hendes overbevisning om, at produktet er en nødvendig innovation for samfundet.


Læs mere om Ida her: www.dennyestandard.dk/ida-tin


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.

Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing