Facebook Pixel
Den Nye Standard

Mads Nissen - om at vinde World Press Photo og det at navigere i kaos

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 40 tager Mads Nissen os med på en fortælling om hans virke som fotojournalist. Vi taler om, hvordan Mads’ interesse for fotografi startede, og hvorfor han mener, at fotografiet har en unik evne. Vi får også indblik i, hvordan det føles at vinde World Press Photo tre gange som den eneste person i verden, og hvordan man sikrer, at man bevarer sin menneskelighed, når man navigerer gennem kaos.


En af verdens bedste fotojournalister

I denne episode har vi besøg af Mads Nissen, der er en af verdens førende fotojournalister. Mads er blevet inviteret i studiet for at diskutere fotografiets potentiale, oplevelsen af at vinde World Press Photo og hvordan man navigerer i kaos samt uvirkelige scenarier som fotojournalist.


Mads indleder samtalen med at beskrive sig selv som intens, nysgerrig og passioneret, egenskaber der driver ham til at udnytte livet til fulde, hvilket også afspejles i hans profession. Dog medfører erhvervet som fotojournalist også et savn af familien, idet han rejser verden rundt for at dokumentere kaotiske og ekstraordinære begivenheder.


Læs mere om Mads her: www.dennyestandard.dk/mads-nissen


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.


Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!





Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing