Facebook Pixel
Den Nye Standard

Mads Nørgaard - om det at have et kreativt sind og modebranchen

Den Nye Standard
Den Nye Standard

I episode 29 har vi besøg af Mads Nørgaard, som er founder og chefdesigner af Mads Nørgaard Copenhagen. Mads er blevet inviteret i studiet til en samtale om det at have et kreativt sind og modebranchen.


Founder og chefdesigner hos Mads Nørgaard Copenhagen 


I denne episode af Den Nye Standard har vi besøg af Mads Nørgaard, der er founder og chefdesigner hos Mads Nørgaard Copenhagen. Mads er blevet inviteret i studiet for at tale om modebranchen, forbrugerisme og det at have et kreativt sind.


Mads indleder samtalen med at beskrive sin livshistorie i overskrifter og lukker lytterne ind i en fortælling om hans opvækst, ungdom og privatliv. Til spørgsmålet om, hvordan Mads’ kollegaer vil beskrive ham fortæller han, at de vil sige, at han er en sød og mild mand, der lægger stor vægt på at skabe en arbejdsplads, hvor alle anerkender hinanden og taler pænt til alle de møder på deres vej. Mads fortæller også, at han er enormt stædig, hvilket har været et effektivt karaktertræk i visse situationer gennem livet. Det at skabe en arbejdsplads og butik, der inkluderer alle, blev grundstenene for Mads Nørgaard Copenhagen, som vi kender det i dag.


Læs mere om Mads her: https://dennyestandard.dk/mads-nørgaard


Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.

Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Den Nye Standard
Not playing